Szállitás

Megrendelés, Szállítás

A megrendeléseket a webáruházunkban a “Megrendelés elküldése” címkére kattintva küldheti el nekünk.
Kérjük minden szükséges adatot helyesen adjon meg különben a rendeléseket nem tudjuk teljesíteni.
A szállítás költsége a megrendelőt terheli.
A raktáron lévő árukat legkésőbb 3-4 nappal a megrendelés beérkezése után kapja kézhez.
Amennyiben nincs raktáron a termék azt általában 7-10 nap átfutással tudjuk küldeni.

Szállítási díjak:

Szállítás mindig utánvétellel, a DPD futárszolgálattal történik.

Szállítási díjak:

5kg súlyig: (990Ft)
5-15kg súly között (1.440Ft)
15-30kg súly között (1.990Ft)
Utánvét Start csomag 30 kg súly felett (3230Ft)

Garancia/Jótállás:

1. A Kengurukid Webáruház az általa eladott termékekhez, terméktípusoktól függően, eltérő, a forgalmazók által kiadott, az érvényes ide vonatkozó hatályos jogszabályoknak (151/2003. (IX. 22.) Korm. rend.) és a piacon általánosan kialakult gyakorlatnak megfelelő országos garanciát (jótállást) adja. Az attól eltérő jótállás mértéke és annak időtartama az adott termék mellett van feltüntetve.

4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hiba miatt nem működnek, vagy nem használhatók, illetve hiánytalanul, külső sérülésektől mentesen a gyári csomagolásban küldik vissza és a garancialevél érvényesítésre került. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért az eladó nem tartozik felelősséggel.

5. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a

Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Személyes adatok:

A Kengurukid Webáruházban regisztrált ügyfelek személyes adataira vonatkozóan az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.
Minden ügyfélnek, vásárlónak joga van elérni, módosítani vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott adatot a webáruház rendszeréből.
A Webáruház az ügyfelek, vásárlók adatait a megrendelési szerződés teljesítése, és a megrendelési szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében tárolja, illetve használja fel.
Adatok átadása harmadik félnek csak és kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha a harmadik fél azt a vásárlás teljesítése érdekében, mint alvállalkozó a vásárlással összefüggő részfeladatának teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges módon fel kell, hogy használja és ebben az esetben is csak és kizárólag azon adatok átadásáról lehet szó, melyek a részfeladat teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek (például a kiszállítást végző alvállalkozó esetében a szállítási cím és az átvételre jogosult személy nevének megadása). Az esetlegesen alkalmazott alvállalkozókra ugyanúgy kötelező érvényűek az Adatvédelmi törvény előírásai.
A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail-en vagy telefonon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
A vevő az áru átvételét követő 3 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, de csak abban az esetben, ha a csomagot nem bontotta fel (originál, gyári bontatlan csomagolás). Ezen elállási szándékot mindenképpen írásban kell jelezni. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által már kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik az eladót terhelő kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Kizárólag sérülésmentes, originál, gyári bontatlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles az eladó a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A vételár

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára!
A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük